Mijn favorieten

Verkoop


Woning verkopen in Lichtenvoorde, Groenlo en omstreken

Een woning verkopen kan in de huidige woningmarkt snel gaan. Weinig aanbod en veel vraag naar bepaalde woningtypes zorgen voor een overspannen markt. Maar, wat is dan de juiste vraagprijs en hoe krijgt u de beste transactiesprijs tegen de beste voorwaarden? Door het zelf te doen met een paar kijkers via social media? Of via ons, één van de best verkopende makelaar uit Lichtenvoorde, met een promimente Funda vermelding en met vaak een veelvoud aan kijkers?

Wij beschikken door onze vele transacties over actuele marktkennis en kunnen daarom een realistisch en vooral onderbouwd verkoopplan maken zodat we voor u het maximale eruit halen.

 

Altijd op de hoogte

Wij houden u op hoogte van de actuele stand rondom de verkoop van uw woning. Zo krijgt u na elke bezichtiging een kort verslag wat de kijkers van uw woning vinden. Wel zo prettig.
Daarnaast ontvangt u wekelijks statistieken van uw Funda-pagina, zodat u precies weet hoeveel interesse er online is voor uw woning.

 

Uw woning verkopen?

Wilt u uw woning (binnenkort) verkopen en bent u benieuwd naar onze ideeën om een snelle verkoop te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Flexibel

Vanzelfsprekend gaan wij met de tijd mee. Daarom hebben wij een deeldienstenpakket genaamd iMakelaar.
Wilt u zelf uw woning verkopen en onze hulp op belangrijke momenten? Kijk dan eens op iMakelaar.