Mijn favorieten

Aankoop


Woning aankopen in Lichtenvoorde, Groenlo of omstreken 

Het kopen van een woning is niet iets dat u iedere dag doet. Schakel  ons daarom in!
Wij zorgen dat u niet (onbewust) te veel betaalt en een voorsprong krijgt ten opzichte van andere kopers door het stellen van goede voorwaarden. Dat biedt een grotere kans dat u die gewilde woning gegund krijgt!

Wij gaan graag actief met u op zoek naar uw droomhuis, maar u kunt ons ook in schakelen als u uw droomhuis al op het oog heeft. Wij kennen de lokale huizenmarkt op ons duimpje, staan sterk in onderhandelingen en helpen u graag bij het koopcontract en de overdracht. Door ons NVM lidmaatschap bent u bij ons verzekerd van gekwalificeerde aankoopmakelaars.

 

Met ons staat u sterk

Door een roze bril ziet u de charme, die fantastische keuken of de praktische ligging. Maar... Is de vraagprijs wel marktconform? Zijn er erfdienstbaarheden of mandeligheden? Hoe is de globale bouwkundige staat? Moet u een voorbehoud financiering en verkoop eigen woning maken of juist niet? Hoe kunt u zich profileren als goede koper ten opzichte van andere kandidaten?

Het zijn slechts enkele voorbeelden van de zaken waar wij als aankoopmakelaar naar kijken. Daarnaast houden wij ons hoofd koel wanneer er meerdere kapers op de kust zijn en zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaalt.

Benieuwd hoe wij dit doen? Neem contact met ons op en bekijk onze recensies. Ervaar én bespaar!